ZORGINRICHTING

Bij OVING zien we het als onze taak om een brug te slaan tussen de behoeften die er in de zorgsector leven op het gebied van sfeer, veiligheid en functionaliteit en de oplossingen die de markt hiervoor biedt. We doen dit al meer als 50 jaar en komen bij veel diverse zorginstellingen. Zo zitten we wekelijks bij ziekenhuizen, verpleeghuizen, psychiatrische instellingen, maar ook bij tandartsen of fysiotherapeuten.

leverancier
&
dienstverlener

Wij zijn leverancier van gespecialiseerd meubilair voor alle soorten zorg.  Deze zijn agressie bestendig, hygiënisch en deze kunt u naar wens samenstellen qua kleuren en stofferingen. Wij zijn hierin onafhankelijk, maar werken ook samen met een aantal toonaangevende fabrikanten bekend in de zorgmarkt. 

Als dienstverlener adviseren wij u op het gebied van functionaliteit en esthetiek.  Wij werken daarbij nauw samen met onze ontwerpstudio. Hierbij kunt u denken aan: indeling, looproutes, verlichting,  sfeer, healing environment en akoestiek. Dit alles ziet u samenkomen in een passend ontwerp. 

Neem contact met mij op en ik praat je helemaal bij over een functionele & huiselijke zorg-inrichting!