Zorg

 

Bij Oving zien we het als onze taak om een brug te slaan tussen de behoeften die er in de zorgsector leven op het gebied van sfeer, veiligheid en functionaliteit en de oplossingen die de markt hiervoor biedt. We doen dit al meer als 50 jaar en komen bij veel diverse zorginstellingen.  Zo zitten we wekelijks bij ziekenhuizen, verpleeghuizen, psychiatrische instellingen, maar ook bij tandartsen of fysiotherapeuten.

DIENSTVERLENER
&
LEVERANCIER

Als dienstverlener adviseren wij u op het gebied van functionaliteit en esthetiek.  Wij werken daarbij nauw samen met onze ontwerpstudio. Hierbij kunt u denken aan: indeling, looproutes, verlichting,  sfeer, healing environment en akoestiek. Dit alles ziet u samenkomen ik een 3D ontwerp. 

Wij zijn leverancier van gespecialiseerd meubilair voor alle soorten zorg.  Deze zijn ‘hufter’ proof, hygiënisch en op maat samen te tellen met betrekking tot beitskleur en stof. Wij zijn hierin onafhankelijk, maar werken wel samen met een aantal toonaangevende fabrikanten. Bekijk hieronder onze diverse productbrochures.