KANTOORINRICHTING

Een aangename werkplek die uw medewerkers stimuleert om zo efficiënt mogelijk te werken en waar een ieder zich thuis voelt, dat is wat we allemaal willen toch? Bij OVING ontwerpen en creëren we al 50 jaar hoogwaardige kantoorinrichtingen. Ook voor uw kantoor denken wij graag met u mee en maken wij het verschil in beleving en functionaliteit. Waarbij uw wensen het uitgangspunt vormen.  

vergaderen

werken

ontmoeten

Naast het managen en realiseren van onze eigen ontworpen kantoorinrichtingen, kunnen wij ook een invulling geven met onze producten aan de plannen van andere interieurarchitecten. U kunt alleen, of samen met uw interieurarchitect bij ons op de showroom komen om de producten en materialen/stoffen uit te kiezen. 

Heeft u geen plan, maar zoekt u alleen een bureaustoel, werkplek of een renovatie van uw bedrijfskantine? Ook daar kunnen we bij OVING in voorzien. Onze adviseurs geven graag een ergonomisch advies over de juiste bureaustoel of kijken met u mee wat de mogelijkheden zijn om een bestaande ruimte te renoveren. 

Neem contact met mij op om te sparren over uw kantooromgeving!