Small Office, Home Office

Een aangename werkplek waardoor we ook in onze thuisomgeving geconcentreerd en verantwoord kunnen werken. Iets waar we inmiddels niet meer om heen kunnen door alle corona perikelen. Steeds meer werkgevers kiezen er voor om ook de meest optimale werkplek voor thuis aan te bieden aan hun werknemers, zodat deze geen klachten krijgen tijdens het werken aan een gewone eettafel en op een niet ergonomische eetkamerstoel. Bij Oving hebben we inmiddels al een groot aantal thuiswerkplekken mogen leveren bij diverse bedrijven, maar op maat samengesteld voor iedere werknemer.

Maatwerk per medewerker mogelijk
in afmeting, kleur, uitstraling etc.

Ergonomisch verantwoord

Weinig administratieve/financiële rompslomp voor werkgever door online bestelmodule

 

Ons SOHO concept ontzorgt werkgevers en geeft thuiswerkers professionele service op maat.  Personaliseer jouw eigen thuiswerkplek helemaal op maat passend bij jouw interieur en stijl. Zowel het bureau als de bureaustoel zijn namelijk op kleur aan te passen. 

Of vraag als werkgever een zakelijk standaardpakket aan, waarbij het ook mogelijk is om te leasen! Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om allen een werkplek te kiezen, of alleen een bureaustoel. 

Voor iedereen is er een goede oplossing en door de online bestelmodule liggen de administratieve werkzaamheden volledig bij Oving. 1 interne mail met onze bestellink is al voldoende om uw medewerkers een ergonomisch verantwoorde werkplek te bieden.  

De levertijd bedraagt gemiddeld maar 2-3 weken!

Neem contact met mij op en ik geef je advies over de ideale thuiswerkplek!