Naast het leveren van alles tussen vloer en plafond hebben wij ook onze eigen ontwerpstudio. Onze interieurarchitecten ontwikkelen hier een passend interieurplan voor uw organisatie. Of het nu gaat om een compleet plan voor een nieuw te bouwen kantoorpand, een renovatie van de personeelskantine of een huiskamer van een zorginstelling. We hebben voor iedere interieurvraag een oplossing en vertalen uw wensen graag naar een helder en fraai ontwerp.

Al kunt u elk interieurproject zien als een maatpak, is onze aanpak toch te vangen in 5 stappen. Zo krijgt u vast een idee wat u van ons kunt verwachten;

Laten we kennis maken
Een passend interieurontwerp begint met kennismaken. Elkaar maar natuurlijk ook uw organisatie. Zo weten wij wat u wilt en u weet wat wij kunnen. Daarnaast verkennen wij graag de ruimte; het liefst met eigen ogen.

Aan de slag!
Met de input gaan we aan de slag. We doen de nodigde research, gaan op zoek naar inspiratie en maken de eerste schetsen. We vertalen de wensen & eisen tot een concept en voorlopig ontwerp. Hierin nemen we vaak al diverse materialen, kleuren en een meubilairvoorstel mee.

Tussentijds ontwerp
Onze opdrachtgevers betrekken we graag bij het ontwerp. We geloven dat aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten. We bespreken het tussentijds ontwerp en de begroting.

Het ontwerp definitief maken
De feedback nemen we mee en verfijnen het ontwerp. U krijgt een overzichtelijk document met daarin de visualisatie, het toegepaste meubilair en u krijgt de materiaal,- en kleurstalen mee. Ziet u het helemaal zitten, dan maken we de planning rond en bestellen we de producten.

Tijd voor actie!
Het tot leven zien komen van het ontwerp is toch wel het mooiste moment! We zijn betrokken bij de verbouwing van de ruimte en levering van de producten. Indien gewenst denken we graag mee over de finishing touch. Nu alles op zijn plek staat is het eindelijk tijd om de ruimte in gebruik te nemen! 

Neem contact met mij en ik ga graag voor je aan de slag met een creatief ontwerp!