Wij bouwen jouw ideale werkomgeving,
vanaf ontwerp tot oplevering.

De kracht
van een goed
interieur

Wij geloven in de voordelen van een goede werkomgeving. Het draagt bij aan het succes van jouw organisatie want het leidt medewerkers tot optimale prestaties. Daarom doen wij er alles aan om dit samen te verwezenlijken. En met al meer als 50 jaar ervaring kun je wel stellen dat we redelijk weten hoe het werkt. Dingen eenvoudig houden, zorgen dat we goed weten hoe jouw organisatie werkt en vervolgens verrassen met creativiteit en alternatieve inzichten.

01

ONTWERPEN

Wij ontwerpen met plezier de inrichting van jouw werkomgeving. Aan onze interieurarchitecten de taak om daar iets moois én functioneels van te maken! Aan de hand van de wensen & ideeën wordt er een goed doordacht plan ontworpen. Er wordt rekening gehouden met materialen & kleuren maar ook met e.v.t. bestaande elementen, routing en verhoudingen

02

BOUWEN

Zijn we er samen uit hoe het moet worden? Dan gaan we aan de slag. Samen met ons bouwteam maken we de bestaande ruimte precies naar wens zoals we vooraf hebben bedacht. Je kunt zorgeloos langs komen om te kijken op de bouw.

03

REALISEREN

Zijn alle bouwkundige onderdelen gereed? Dan is het tijd om er echt iets moois van te maken. Met elke stap komen we dichterbij het eindresultaat. Meubels, raamdecoratie, vloeren en onze styliste maakt het met de accessoires helemaal af!

Onze referenties

Plas bossinade

Deze advocaten en notarissen hebben zelfs een eigen bibliotheek aan boord om al hun wetboeken te raadplegen. En wat voor 1, een flitsend interieur kunnen we dit zeker noemen. Het ''Plas Bossinade geel'' komt op elke verdieping terug.

Hogeschool VIAA

Rechtstreeks vanuit het Auditorium lopen deze studenten de Agora in. Een fijne ruimte waar nog even kan worden nagepraat. Rust, aangevuld met mooie kleuren maken dit een prettige omgeving. Ook voor het nuttigen van een lunch of overleg.

AVES

Het oudste pand van Flevoland, met daaraan vast het nieuwste pand van Flevoland, voorzien van een hybride werkomgeving. Je kunt hier zelfs in het café je laptop openslaan onder het genot van heerlijke kop koffie of lekkere lunch.

Onze klanten aan het woord