HYBRIDE WERKEN

Een nieuwe werkomgeving, we kunnen er na de COVID-pandemie niet meer omheen. Het thuiswerken heeft officieel zijn intrede  gemaakt en dus maken we op een andere manier gebruik van ons kantoor. Maar op welke manier? Bij OVING gaan we graag met u op zoek naar de ideale vorm om uw kantoor in te richten. Een aantrekkelijke werkomgeving stimuleert immers de verbinding en samenwerking tussen collega’s. 

balans

ontmoeten

time-management

thuiswerken

kantoor

kostenefficiënt

Een goede werkplekstrategie geeft medewerkers de balans die ze nodig hebben. Thuiswerken voor de werkzaamheden die daarom vragen en op kantoor te zijn om te ontmoeten, te verbinden, samen te werken of voor trainingsdoeleinden. Het nieuwe kantoor is als het waren een soort ‘clubhuis’, het verbindende element in de balans tussen thuiswerken en op kantoor zijn. 

Het gevoel bij de ‘club’ te horen en te kunnen werken op een moment naar keuze in een aantrekkelijke werkomgeving, uitgerust met comfortabel meubilair, geschikt voor diverse doeleinden, zorgt voor een betrokken medewerker die loyaal is aan de ‘club’. Omdat de medewerker kan wisselen tussen werkhoudingen, zal bovendien het verzuim afnemen. 

Neem contact met mij op en ik praat je helemaal bij over hybride werken!